Familjen på besök


Nästan fyra veckor på Barbados! Men nu börjar det röra sig mot sitt slut. Vi vinkade av Henrik för lite mer än en vecka sedan, efter ett helt Fantastiskt äventyr över Atlanten. Så glad över att han valde att göra denna resa med oss! 
Men innan Henrik åkte hem så kom min andra bror och hans familj ner. Dom hyrde första veckan en lägenhet i utkanten av Bridgetown, för att den andra veckan hyra ett hus med pool lite högre upp. 
Vi har ätit gott, lekt i vågor, busat i poolen och bara njutit av Barbados fantastiska klimat. 

Men nu börjar det som sagt gå mot sitt slut. Henrik åkte hem den 22a februari, en tidig fredag morgon och imorgon så går flyget hem för Robban & Lisa. Så för första gången kommer Andreas och jag vara helt ensamma sen december. Det känns lite konstig. 

Men jag är mycket nöjd över vår tid här på Barbados, vilket härligt land. Inte bara härliga människor utan även ett underbart naturlig. Bara att kunna gå upp på morgonen och hoppa ner i kristallklart vatten är magiskt. 
Men än är det inte över, nästa stopp Tobago och om man ska tro på rykten så kan det bli ännu bättre på tobago! Framför allt så kommer det bli en fröjd för plånboken att komma till ett lite billigare land ⛵😅🍍


Kommentera här: