Första veckorna i paradiset

Ja nu har vi då alltså vart på Barbados i snart två veckor. Tiden går otroligt fort nu... Men vi har det väldigt bra. Solen skiner varje dag, runt 28°-30° i luften och stadiga 27° i vattnet, vilket är underbart! När vi suttit och tänkt på framtiden jag och Andreas så har vi alltid fastnat på just snorklingen, tänk att kunna bada när som helst, bara hoppa i, på med snorkel och cyklop och simma runt i ett oändligt stort akvarium. Så är det nu, fantastin har blivit verklighet. 

Än så länge så har vi då hunnit med att åka den lokala bussen till flower caves , har ni aldrig åkt den lokala bussen i Karibien så är det ett måste. För oss svenskar är det något helt annorlunda från det vi är vana vid. 
Sen har vi då snorklat massor, sätt både rockor, sköldpaddor och några dyk på vrak har det också blivit. 

Igår tog vi en promenad på stan här i Bridgetown, vi hamnade på den lokala marknaden där vi köpte oss lite middag, en mahi mahi. Det måste vara en av de godaste fiskarna som jag ätit. Så den stekte jag på med ris och lite grönsaker. Blir en favorit i repris idag. 

🏝

De närmaste dagarna har vi ingenting bestämt än, Andreas fyller år på söndag så det blir väl lite kalas för honom då, men annars så väntar vi bara på min andra bror Robban med familj som landar på söndag. Ska bli jättekul att träffa dom och få spendera några dagar med dom. 




Kommentera här: